I närområdet...


Lennartsfors Sluss och Dalslands kanal

Dalslands kanal, det blå bandet mellan Dalsland och södra Värmland är ett av Sveriges sjörikaste område. Det är 26 mil segelbar farled genom det stora naturrika sjösystemet som bildar Dalslands kanal.

www.vastsverige.com/dalslandskanalUnionsleden, en cykelled

Unionsleden är 350 km lång och sträcker sig från Norska Moss i väster till Karlstad i öster. När du cyklar Unionsleden kommer du att få uppleva ett vackert och omväxlande landskap. Området har ett rikt naturliv och det är nära till både bad och fina utsiktsplatser.

Längs Unionsleden finns sevärdheter som knyter an till dess historia. Leden går på en blandning av lågtrafikerade asfalterade småvägar, grusvägar och cykelbanor.

www.unionsleden.com

Visit Årjäng

Söker du ett spännande, rofyllt och vackert semestermål kan vi varmt rekommendera Årjängs kommun. Med 1000 sjöar och 300 km vandringsleder upplever du en natur rik på vacker natur och vilda djur.

www.visitarjang.seVisit Värmland

Välkommen till äventyret Värmland. Här finns vacker natur, storslagna vatten, unika boenden och kullinariska matupplevelser som tillsammans skapar en salig upptäcktsresa genom hela värmland.

www.visitvarmland.com


Elovsbyn camping & kanot är en liten naturkamping i Lennartsfors. Den ligger vid sjön Foxen/Stora Le som ingår i det vackra sjösystemet av Dalslands kanal.

www.elovsbyn.com


https://www.gittas-verkstad.com/se

 

https://lapp-elisa.com/swedish/

 

http://lundviekeramik.se


 

Gästhamn